Analysis of Productivity, Innovation, and Performance in Selected Sectors of the Creative Industries - Majdúchová, Helena, 1963-
Skúmanie produktivity, inovácií a výkonnosti vybraných sektorov v rámci kultúry a kreatívneho priemyslu v členských štátoch Európskej únie.