Dodanie služieb z daňového a účtovného pohľadu IV: daň z príjmov a ERP - Cígerová, Nadežda
Služby z pohľadu zákona o ERP (elektronickej registračnej pokladnici, e-kasa). Uplatnenie zrážkovej dane z príjmov. Kontrolované transakcie medzi závislými osobami – dodanie služieb. Výdavky (náklady) za služby daňovo uznané po zaplatení. Poskytovanie služieb v zahraničí a daň z príjmov.