Current Changes in the Accounting of Budgetary Organizations, Subsidized Organizations and Municipalities - Kordošová, Alena, 1970-
Zaoberanie sa aktuálnymi zmenami v účtovaní rozpočtu organizácií, príspevkových organizácií a obcí v SR na prelome rokov 2022 a 2023, 2024.