Vývoj hotelierstva a jeho vplyv na ekonomiku bratislavského regiónu cestovného ruchu - Uderianová, Lucia, 1999-
Cestovný ruch a hotelierstvo tvoria pilierové odvetvia, ktoré výrazne prispievajú k ekonomickému rastu, regionálnemu rozvoju a tvorbe pracovných miest. Bratislavský re-gión ako jedno z kľúčových turistických centier na Slovensku zohráva dôležitú úlohu v rámci domáceho aj medzinárodného cestovného ruchu.