Social Responsibility of the Subjects of the Logistics Chain in the Returnable Packaging System: European Experience - Reshetnikova, Iryna
Skúmanie interakcií subjektov logistického reťazca so systémom zberu použitých obalov. Analýza úspešných skúseností Slovenska s cieľom ich rozšírenia na Ukrajine.