Aspekty súvisiace s využívaním biomasy - Sudzina, Marián
Biomasa tvorí súčasť odpadov a zvyškov z poľnohospodárstva, či rôznych vhodných biologicky rozložiteľných frakcii ako komunálneho odpadu. Biomasa nachádza rôzne uplatnenie, pričom sa šetrí životné prostredie v spektre obnoviteľných zdrojov.