Prekážky pri prechode lineárnej ekonomiky na obehové hospodárstvo - Bukovová, Sylvia, 1959-
Charakteristika obehového hospodárstva a jeho najdôležitejších princípov. Zameranie sa na prekážky, ktoré spoločnosti a podnikom bránia v prechode na obehové hospodárstvo. Uvádzanie kategórií prekážok uplatňovania princípov obehovosti, tak na spoločenskej, ako aj podnikovej úrovni a zároveň načrtnutie stratégie na ich prekonanie, ako aj postupnosť krokov pre zavádzanie princípov obehového hospodárstva do podnikových obchodných modelov.