Economic Impacts of Ransomware Attacks on the Slovak Cadastral Portal - Vráb, František, 1975-
Komplexná analýza ransomvérového útoku na Katastrálny portál SR v januári 2025. Skúmanie technických aspektov útoku, možné motívy a ekonomické dopady, pričom kvantitatívnymi metódami sa hodnotí rozsah škôd a potenciálne kaskádové dopady na slovenskú ekonomiku. Dôležitosť silných opatrení kybernetickej bezpečnosti pre kritickú národnú infraštruktúru.