Zlepšenie výrobného procesu v podniku - Bosák, Martin, 1967-
S nástupom nových technológií je potrebné, aby firmy prišli s novými inováciami vo výrobných procesoch, pretože takto môžu rýchlejšie reagovať na zmeny v správaní spotrebiteľov. Pre dosiahnutie efektívneho výrobného procesu je preto potrebné ho neustále zlepšovať prostredníctvom optimalizácie procesov. Ak chce firma zostať konkurencieschopná, musí vedieť identifikovať svoje slabé stránky a prísť s inováciami, ktoré zlepšia jej efektívnosť a celkový výkon. Zhodnotenie súčasného stavu procesu výroby delenej mechanickej upchávky a následný návrh opatrení na jej zefektívnenie.