Štandardizácia AI v systémoch manažérstva - Mizla, Martin, 1955-
Príspevok sa zaoberá praktickým prístupom k existencii viacerých nezávislých systémov manažérstva (kvalita, životné prostredie, riziko, ľudské zdroje, atď.) na jednej strane a na strane druhej prístupom k štandardizácii najnovšieho fenoménu v manažérstve – umelej inteligencie (AI). ISO normy a umelá inteligencia.