Box Approach for Immersive Marketing of Educational Services in the Context of Educational Reforms - Artiukhova, Nadiia, 1988-
Zaoberanie sa mnohostrannosťou marketingu univerzít, aby prosperovali vo svete vysokej konkurencie a napĺňali očakávania zainteresovaných strán.