The Current Level of Digitalization of Small, Medium and Large Enterprises in Slovakia and Ukraine - Yehorova, Yuliia, 1978-
Posúdenie súčasného stavu digitalizácie malých a stredných podnikov na Slovensku a v Ukrajine.