Analysis of Public Procurement in Strategy Resource Sourcing: Does Relation of Matter in Long Run Contracts? - Tkáč, Michal, ml., 1984-
Zaoberanie sa rozborom verejného obstarávania elektriny v Slovenskej republike medzi rokmi 2014 a 2022.