Barriers to the Consumption of Organic Food in Visegrad Group Countries - Smoluk-Sikorska, Joanna
Spotreba biopotravín zapadá do cieľov trvalo udržateľného rozvoja a je opodstatnením ďalšieho rozvoja ekologického poľnohospodárstva. Cieľom výskumu bolo identifikovať najdôležitejšie obmedzenia rastu spotreby biopotravín v krajinách Vyšehradskej štvorky a poukázať na rozdiely a podobnosti v ich vnímaní.