Uplatňovanie rôznych foriem odpisovania pri ich zahŕňaní do daňových výdavkov - Kolembus, Anton
Daňovník si môže zvoliť jeden z dvoch spôsobov odpisovania hmotného majetku, ktorý umožňuje zákon č. 595/2003 z. z. o dani z príjmov v z. n. p., a to rovnomerné odpisovanie podľa § 27 ZDP alebo zrýchlené odpisovanie podľa § 28 ZDP. Porovnanie jednotlivých metód odpisovania a ich vplyv na základ dane.