Hájiť záujmy vodného hospodárstva je (opäť) našou prioritou - Chovan, Marek
Združenie zamestnávateľov vo vodnom hospodárstve na Slovensku je nezávislá, nezisková, dobrovoľná organizácia, ktorá združuje P.O. a F.O., zamesnávajúce v pracovnom pomere zamestnancov vo vodnom hospodárstve na Slovensku. Po dvoch rokoch nečinnosti je s novým predsedom Výkonnej rady združenia, s víziou pomoci a propagácie neoceniteľnej práce odborníkov a agitácie, najmä medzi mladou generáciou prostredníctvom obnoveného časopisu Vodohospodársky spravodajca, opätovne pripravené hájiť záujmy vodného hospodárstva na Slovensku.