Zvýšená sadzba DPH a jej vplyv na eurofondové projekty - Tkáč, Juraj
V tomto článku sa venujeme problematike zvýšenej sadzby DPH a jej vplyvu na eurofondové projekty. Budeme analyzovať možné dôsledky na jednotlivé fázy projektového cyklu, od prípravy a podávania žiadostí o nenávratný finančný príspevok (ďalej len „NFP“) až po implementáciu a ukončenie projektov.