Preukázanie rozšírenej podmienky účasti osobného postavenia, ktorá sa týka bezúhonnosti - Hudec, Branislav
Ak by sme mali zostaviť rebríček najväčších zmien, ktoré priniesla novela zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmena doplnení niektorých zákonov (ďalej len „ZVO“) účinná od 1. augusta 2024, na medailových miestach by bolo určite rozšírenie podmienok účasti osobného postavenia, ktorá sa týka bezúhonnosti osôb reprezentujúcich uchádzača alebo záujemcu.