Radičová proti ekonomickému rastu? - Profant, Tomáš Imrich, 1983-
„Doterajší model rozvoja postavený na imperatíve rastu (výroby a spotreby) bude musieť byť nahradený imperatívom prežitia, respektíve udržateľnosti podmienok života.“ Súhlasí s týmto citátom Iveta Radičová? Alebo Grigorij Mesežnikov?