Alternatíva podľa Emmanuela Macrona - Augustín, Michael, 1991-
Hovorí sa, že úlohou hlavy štátu je spájať rozdelenú spoločnosť a neutralizovať spoločenský konflikt. Ale tiež zabezpečiť riadny chod ústavných orgánov. Čo však, ak je prezident súčasťou problému? Emmanuel Macron vo svojej funkcii prezidenta nedokázal priniesť Francúzsku spoločenskú stabilitu – naopak, jeho politika často prispela k eskalácii sociálnych napätí a nepokojov.