Assessment of the State of Public Investment to Support Ivention and Innovation in the Business Environment of Smes in Slovakia for Years 2012-2022 - Kovács, Jozef, 1994-
Príspevok sa zaoberá hodnotením súčasného stavu verejných investícií do tvorby vynálezov a inovácií v prostredí malých a stredných podnikov na Slovensku. MSP sú dôležitým pilierom ekonomiky a ich schopnosť inovovať a prispievať k ekonomickému rastu je nevyhnutná pre rozvoj ekonomiky. Verejné investície zohrávajú významnú úlohu pri poskytovaní finančnej podpory a vytváraní podmienok pre rozvoj inovačných aktivít. Výskum je založený na analýze sekundárnych údajov a vedeckých článkov súvisiacich s touto problematikou.