Energetika odborný časopis pro elektrárenství, teplárenství a užití energie
Problematika výroby a rozvodu elektriny, tepla a súvisiacich oblastí. Prezentácia nových nápadov, produktov a riešení, ktoré oslovujú inštitúcie, energetické spoločnosti a ďalšie firmy v Českej republike a na Slovensku.