Minimálna mzda v roku 2025 - Cingelová, Zuzana
Mzda nesmie byť podľa § 119 ods. 1 Zákonníka práce nižšia ako minimálna mzda určená zákonom č. 663/2007 Z. z. o minimálnej mzde v znení neskorších predpisov. Konkrétnu výšku minimálnej mzdy pre rok 2025 určilo Oznámenie Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny Slovenskej republiky č. 263/2024 Z. z.