Vstreči s Rossijej: integracija kuľtur i jazykov v cifrovoj obrazovateľnoj srede - Borisova, Ekaterina, 1971-
Tento článok analyzuje aktualizovanú učebnicu ruského jazyka pre zahraničných študentov „Stretnutia s Ruskom: dnes“. Táto nová slovenská národná digitálna učebnica, založená na kultúrnom prístupe, spája tradičné vyučovacie metódy s modernými digitálnymi technológiami. Autor skúma históriu výučby ruského jazyka na Slovensku, analyzuje štruktúru a obsah aktualizovanej učebnice a zdôrazňuje význam kolektívneho autorstva a otvoreného prístupu k vzdelávacím materiálom.