Daňový bonus na dieťa v roku 2025 - Motyčková, Jana
Podmienky nároku na daňový bonus na dieťa (ďalej len „daňový bonus“) a pravidlá jeho výpočtu boli s účinnosťou od 1. januára 2025 zmenené zákonom č. 278/2024 Z. z., ktorým sa menia a dopĺňajú niektoré zákony v súvislosti s ďalším zlepšovaním stavu verejných financií. Zmeny sú popísané v nasledujúcom článku.