Sociálne interakcie žiakov v inkluzívnom prostredí - Bizová, Naďa
Príspevok sa venuje téme sociálnych interakcií žiakov v inkluzívnom prostredí. Opísanie kontextuálnych faktorov sociálnych interakcií, ako aj podpory týchto interakcií medzi žiakmi v školskom aj mimoškolskom prostredí. S cieľom podporiť bezpečné a priateľské prostredie, ktoré je kľúčovým prvkom inkluzívnej školy, je dôležité, aby pedagógovia venovali pozornosť sociálnym interakciám medzi žiakmi.