Benefity poskytované zamestnancom - Cingelová, Zuzana
Výrazná zmena slovenského trhu práce za posledné roky spôsobená nízkou nezamestnanosťou, zahraničnými firmami a novou generáciou na trhu práce, prináša pre uchádzačov o zamestnanie širokú škálu výhod. Dnes sú benefity dôležitou súčasťou pracovných ponúk, prestali byť luxusom alebo výsadou veľkých zahraničných firiem. Z roka na rok sa počet pracovných ponúk, ktoré obsahujú zamestnanecké benefity, zvyšuje až na úroveň viac ako 80 % ponúk.