Úrazové dávky 1. časť - Danajovičová, Katarína
Vymedzenie pojmu úrazovo poistený zamestnávateľ. Komu vzniká nárok na úrazové dávky. Pracovný úraz a choroba z povolania. Zodpovednosť zamestnávateľa za škodu pri pracovnom úraze a pri chorobe z povolania.