Zmeny v daňovom bonuse na deti v roku 2025 - Stanley, Renáta, 1981-
Prijatím zákona č. 278/2024 Z. z., ktorým sa menia a dopĺňajú niektoré zákony v súvislosti s ďalším zlepšovaním stavu verejných financií (tzv. konsolidačný balíček), sa menia aj podmienky nároku na daňový bonus na dieťa vo viacerých bodoch uvedených v § 33 zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov (ďalej len „zákon o dani z príjmov“). Sumy daňového bonusu a nové vekové hranice. Podmienky uplatnenia nároku na daňový bonus. Výpočet daňového bonusu.