Novely daňového poriadku za rok 2024 s účinnosťou v roku 2024 a 2025 - Jurčíková, Božena
V priebehu roka 2024 boli schválené štyri návrhy noviel zákona č. 563/2009 Z. z. o správe daní (daňový poriadok) a o zmene a doplnení niektorých zákonov v z. n. p. Novely daňového poriadku boli zverejnené v zbierke zákonov pod č. 87/2024 Z. z., č. 102/2024 Z. z., č. 251/2024 Z. z. a č. 279/2024 Z. z.