Tvorba, použitie a účtovanie rezerv súvisiacich so mzdovými nákladmi - Gášpárová, Eva
Tvorba rezerv súvisiacich so mzdovými nákladmi u zamestnávateľov v súlade s postupmi účtovania. Rezerva na odstupné. Rezerva na nevyčerpané dovolenky a rezerva na mzdu pri uplatňovaní konta pracovného času vrátane poistného a príspevkov, ktoré je povinný platiť zamestnávateľ za zamestnanca. Rezerva na odmeny členom dozornej rady a iných orgánov spoločnosti. Rezerva na vyplácanie prémií a odmien. Rezerva na vyplácanie odchodného, vyplácanie plnení pre zamestnancov pri životných jubileách alebo pracovných jubileách a iných plnení pre zamestnancov.