Povinné elektronické ohlasovanie o vzniku odpadu (ISOH) - Brath Liebscherová, Katarína
Elektronické podávanie ohlásenia o vzniku odpadu – delegovanie oprávnenia len pre podávanie ohlásení, povinné osoby bez elektronického občianskeho preukazu a zahraničné osoby. Elektronický podpis a termín podania ohlásenia o vzniku odpadu. Dôležité upozornenia – jednoznačný identifikátor pre konkrétne prevádzky, akceptácia len posledného ohlásenia a skutočnosť, že všetky podania do 31. 12. 2024 sa považujú za testovacie a budú neskôr vymazané.