Reforma Slovenského vodohospodárskeho podniku, štátneho podniku - Krška, Jozef
Cieľom Reformy Slovenského vodohospodárskeho podniku 2022 je vytvorenie moderného, efektívnejšieho podniku, ktorý plnohodnotne zabezpečuje potreby prírody, spoločnosti a ekonomiky, a to v podmienkach prebiehajúcej klimatickej zmeny, meniacich sa požiadaviek občanov na efektívne a zároveň ekologické spravovanie našej krajiny.