Nároky na zamestnancov sa zavedením automatizácie nemenia - Maťo, Vladimír
Dunajskostredská pekáreň Minit Slovakia zásobuje výrobkami celé Slovensko a rásť plánuje aj za hranicami. Pomôcť má novootvorený automatizovaný mraziarenský sklad v Kostolných Kračanoch. Aj po modernizácii kladie vysoký dôraz na kvalitu zamestnancov. Práve oni sprevádzajú výrobky až po doručenie zákazníkom, pripomína manažér logistiky spoločnosti Minit Slovakia Henrich Maťo.