Označení původu a zeměpisná označení produktů z členských států EU k mezinárodnímu zápisu v roce 2022 - Černý, Michal
Článok zhŕňa problematiku vykonávacích rozhodnutí Komisie EÚ, ktoré obsahujú zoznamy v Európskej únii chránených označení pôvodu alebo zemepisných označení, ktoré boli v roku 2022 podané na medzinárodný zápis podľa Ženevského aktu Lisabonskej dohody o ochrane označení pôvodu a zemepisných označení.