Uplatňovanie niektorých ustanovení zákona o verejnom obstarávaní pre nadlimitné zákazky pri zadávaní podlimitných zákaziek - Scheberová, Magdaléna
Článok sa zameriava na uplatňovanie zákona o verejnom obstarávaní pri zadávaní podlimitných zákaziek. Autorka v ňom rozoberá rôzne aspekty týchto zákaziek a prináša návod na správne postupy pri stanovení zábezpek, vyhodnocovaní ponúk a spracovaní dokumentácie procesu verejného obstarávania.