Nové oprávnenia obecnej polície od 1. júla 2025 - Ulaher, Jakub
Na základe novely zákona o obecnej polícii dochádza od 1. júla 2025 k zmene rozsahu údajov, ktoré bude obecná polícia priamo získavať z evidencie motorových vozidiel na účel zistenia držiteľa motorového a prípojného vozidla. V nasledujúcom príspevku sa dozviete, ako sa novelou rozširujú právomoci obecnej polície.