Acculturation in Terms of Global mobility - Zachová, Daniela
Zhodnotenie súčasného stavu akulturácie z hľadiska globálnej mobility a poskytnutie prehľadu súčasných typov expatriačných modelov. Predstavenie základných pojmov a definície akulturácie. Rozpracovanie kritických fáz a prvkov a prezentácia vznikajúcich trendov expatriácie.