Digitalization as a Path to Sustainability: Ecological, Economic and Social Aspects of the Creative Industry in Slovakia - Drugda, Kristián, 1998-
Skúmanie vplyvu digitalizácie na udržateľnosť kreatívneho priemyslu na Slovensku a vo Vyšehradskej štvorke so zameraním na ekologické, ekonomické, a sociálne dimenzie.