Application of Computer Vision Methods for Information Security - Kultan, Jaroslav, 1960-
Skúmanie moderných metód počítačového videnia pre informačnú bezpečnosť so zameraním na rozpoznávanie tváre a anti-spoofing na portáloch na registráciu študentov s dôrazom na ochranu údajov.