Impacts of Working with Victims of Domestic Violence on Social Workers - Frydrychová, Iva
Oblasti domáceho násilia a účinok práce s traumatizovanými klientmi na sociálnych pracovníkov v sociálnej službe v Českej republike. Výsledkom je opis situácie a identifikácia slabých miest v starostlivosti sociálnych pracovníkov v oblasti domáceho násilia. Ako teoretické východisko pre prácu s obeťami domáceho násilia autori využívajú prehľad literatúry a teoretické analýzy kľúčových prác v tejto oblasti. Dôsledky pre sociálnu prácu v otázke riešenia situácií domáceho násilia.