Project-based Learning for Machine Learning in Computer Vision Courses: Case Study of Kazakhstan and Slovakia - Serik, Meruyert
Skúmanie vplyvu projektovo-zameraného učenia na motiváciu študentov. Ich zapojenie a výsledky vzdelávania v kurze "Základy strojového učenia" so zameraním na aplikácie počítačového videnia.