Agrarian Change through Sustainable Agri-Tech Adoption in a Challenging Rice Farming Region: A Panel Data Analysis - Sunny, Faruque As
Na dosiahnutie vytúžených cieľov trvalo udržateľného rozvoja navrhla bangladéšska vláda komplexnú stratégiu na podporu prijatia inovatívnych poľnohospodárskych postupov schopných riešiť kritické výzvy na priesečníku potravín, energie, vody a ekosystémov (FEWE). Tento plán uprednostňuje zvýšené využívanie solárneho zavlažovania a technológií odporúčanej aplikácie hnojív (SIRFA) s cieľom zlepšiť udržateľnú produkciu potravín a zároveň efektívne riadiť energetické a vodné zdroje a podporovať ekologickú rovnováhu.