Leksika sovremennych slavjanskich jazykov v aspekte mež'jazykovoj omonimii i polisemii - Markova, Elena, 1960-
Poukázanie na rôznorodosť prejavov medzijazykového izomorfizmu a sémantickej nezrovnalosti v slovanských jazykoch.