Nástroje umelej inteligencie: akcelerátory digitálneho marketingu a marketingovej komunikácie - Štosel, Marek
Systémy umelej inteligencie sa vo všeobecnosti povaźujú za nástroje na podporu analytických procesov. Marketing 6.0 - reflexie umelej inteligencie. Nátroje umelej inteligencie ChatGPT, Gimini, Gamma, HeyGen AI, Riverside a Kling AI.