Interactive Web Game - Heban, Michal
Táto práca sa zaoberá vývojom počítačovej hry, konkrétne ťahovej strategickej adventúry, v ktorej hráč ovláda svoju postavu vo webovom prostredí. Využitím potenciálu webových technológií sa snažíme prekonať tradičné bariéry počítačových hier tým, že umožníme hrať kdekoľvek. Vďaka dostupnosti internetu môžu hráči hrať hru na svojich obľúbených zariadeniach bez ohľadu na miesto alebo čas.