Špecifiká účtovných výkazov uplatňované aj ako kontroly v rámci individuálnej účtovnej závierky - Majorová, Miriam
Dôsledná kontrola účtovných výkazov slúži na predchádzanie chybám, ktoré môžu vzniknúť z dôvodu nesprávneho účtovania. V nasledujúcom článku sa venujeme pravidlám vykazovania, ktoré treba dodržiavať pri účtovných výkazoch a ktoré slúžia aj na kontrolu väzieb jednotlivých častí individuálnej účtovnej závierky.