Štatutárny audit ako sprievodná povinnosť individuálnej účtovnej závierky obcí - Majorová, Miriam
Štatutárny audit je dôležitým nástrojom na overovanie individuálnej účtovnej závierky. V nasledujúcom príspevku sa venujeme povinnostiam, dodržiavanie ktorých overuje audítor pri výkone auditu individuálnej účtovnej závierky obce.