Zmeny v cestovných náhradách od 1. januára 2025 - Mičudová, Tatiana
Dňa 23. októbra 2024 prijala národná rada SR zákon č. 297/2024 z. z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 283/2002 z. z. o cestovných náhradách v znení neskorších predpisov. Tento článok prináša informácie o niektorých zmenách, ktoré uvedená novela zavádza do našej legislatívy.