Kompetencie obce v kontexte starostlivosti o sociálne znevýhodnených občanov - Dudová, Iveta
Sociálne služby ako forma pomoci občanom. Obec a jej vymedzenie v rámci sociálnych služieb. Poskytovanie finančných príspevkov na sociálne služby podľa zákona o sociálnych službách. Kvalifikácia a vzdelávanie odborníkov ako podstatný atribút kvality poskytovania sociálnych služieb.